Al onze afleveringen zijn uitgezonden bij DRTV we zijn begonnen in 2011 en zijn gestopt per september 2017

het doel was om onze generatiegenoten te herinneren aan de sixties  

onder foto vlnr HARRIE PETER KOOS 

Na zes jaar met passie hun eigen programma te hebben geproduceerd, stoppen Koos Meulenbroek en Peter Sarelse er mee. Tot eind augustus kunt u iedere woensdag nog genieten van nieuwe en oude afleveringen van Op De Stoep Bij.

Een van de redenen dat de heren er mee stoppen, heeft te maken met de verhuizing van Peter Sarelse. Hij zal na de zomer te vinden zijn in Noord-Holland, wat niet te combineren is met het maken van het programma. De afgelopen jaren hebben de heren met veel plezier gewerkt onder de vlag van Deventer RTV: “ We hebben laatst alle afleveringen bekeken en we kwamen tot de conclusie dat we eigenlijk alles wel leuk vonden. Van al deze afleveringen laten wij de komende weken de hoogtepunten zien”, aldus Koos Meulenbroek.

“We hebben ruim 87 afleveringen gemaakt de afgelopen jaren.  Zo hebben we meerdere bands uit de jaren 60/70 gezocht en schitterende documentaires gemaakt waar wij best trots op zijn.”

 

 Op de website www.odsb.jouwweb.nl, kunt u ruim 80 aflevering die Peter en Koos hebben gemaakt bekijken voor Op De Stoep Bij.

ook heeft peter een nieuwe hobby  www.petersarelse.nl

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.